Graag wil mij aan u voorstellen.

Mijn naam is Helen Ostrowska. Geboren 08 november 1979. Ik ben moeder van 2 prachtige dochters. Mijn kleine vogeltjes……………..en eigenaresse van Palila kinderkleding.

Ik heb altijd de behoefte gehad om extra aandacht te besteden aan het uiterlijk van mijn 2 dochters. Waarbij kleding een hele belangrijke rol speelt.

Door mijn verleden in de design wereld en mijn opgedane commerciële ervaring is er een behoefte ontstaan om op eigen benen te staan. Zo is het idee ontstaan om een webwinkel te starten, ik wilde een website waarin ik kinderkleding aan de man wilde brengen.

Mijn achternaam is van oorsprong Pools. Er is familie van mij woonachtig in Polen. Tijdens een van de familie bezoeken ben ik in contact gekomen met een fabrikant die kinderkleding vervaardigd. Na een kennismaking met deze fabrikant, een uitgebreide rondleiding in de fabriek en de diverse gesprekken voelde ik dat deze fabrikant voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die ik doorgaans stel. De keus om met deze partij samen te werken was dan ook eenvoudig. Zo is er een prachtige samenwerking ontstaan en is het mij gegund om de importeur van Hey Popinjay voor Nederland te mogen zijn.

Dit doe ik onder de bedrijfsnaam Palila kinderkleding. Een Palila is overigens een klein vogeltje die alleen voorkomt in Hawaii. Een mooi kleurrijk eiland waar ik overigens nog nooit geweest ben.

Deze Poolse fabrikant werkt met de mooiste stoffen met de leukste designs. De stoffen worden zorgvuldig geselecteerd en alleen de mooiste kwaliteit is geschikt genoeg voor de fabricage van de kledingstukken. Zo worden er bijvoorbeeld geen kunstmatige toevoegingen gebruikt in de kleding. Van deze stoffen worden de mooiste kledingstukken vervaardigd. Alle kleding stukken worden met liefde stuk voor stuk door de handen van professionele naaisters in elkaar gezet. Dit is dan ook direct zichtbaar en voelbaar.

Ik vraag u dan ook graag of u de ervaring die ik heb met dit product met mij wil delen.

Met vriendelijke groet,

 

Helen Ostrowska

eigenaresse Palila kinderkleding